Köp en begagnad segelbåt

Funderar du på om du ska köpa segelbåt och ge dig ut och segla? Då är det dags att slå till eftersom priserna bara fortsätter att stiga. Efterfrågan på såväl nya som begagnade båtar har aldrig varit större. Det finns dock fortfarande möjlighet att göra en riktigt bra affär, om du vet var du ska leta förstås. Läs mer här om hur hittar den bästa begagnade båten.

Satsa på nätauktion

Det kan låta som ett långsökt tips, men för den som verkligen gör research och har tålamod nog att hålla utkik efter fina objekt kan nätauktionen Blinto vara en god idé där du kan hitta en riktigt bra segelbåt till ett bra pris. På blinto.se auktioneras alla typer av fordon, verktyg och maskiner ut till försäljning och har du tur kan den bästa båten bli din. För att kunna lägga ett bud hos Blinto måste du först skapa ett eget konto och detta måste du verifiera med BankID. Därefter är det fritt fram att börja buda. Förutom att hitta segelbåten du drömmer om kan du också hitta båtsläp och en rejäl bil som orkar dra ekipaget dit du vill. Med Blintos hjälp kan din dröm om en egen segelbåt bli verklighet fortare än du tror. Med en nätauktion i ryggen kan du dessutom känna dig trygg att köpet sköts på ett regelrätt sätt och att du inte blir lurad.

Fynda tillbehör

Förutom segelbåtar och motorbåtar kan du också hitta olika tillbehör till båten du vill köpa på Blinto. Båtmotor, verktyg och reservdelar finns det gott om och det som inte finns där idag kanske kommer in imorgon. Du kan naturligtvis välja att köpa en båt direkt av en privatperson men då går du miste om de fördelar som ett köp via Blinto innebär. Förutom att allt finns under samma tak har du också tillgång till nätauktionens kunniga mäklare som tar del av varje objekt samt hjälper till med eventuella frågor och funderingar.

Lokala mäklare

Blinto har lokala mäklare i olika län som du kan kontakta om du har frågor eller behöver hjälp med något som rör nätauktionen eller objekten. Du har dessutom möjlighet att själv inspektera ditt objekt innan avhämtning för att se att det motsvarar det som angetts i beskrivningar och på fotografier. Om så inte är fallet måste du kontakta Blinto. Samtliga objekt kontrolleras av Blintos mäklare om de inte anges som renoveringsobjekt direkt i annonsen.