Hitta bostaden nära vatten

Om du gillar att segla är det härligt att bo nära vatten. Förutom att du snabbt tar dig till din båt, kan du njuta av havet och naturen redan hemma i din bostad.

Hitta ny bostad

Det är spännande att köpa en ny bostad. Att få leta efter drömhuset eller lägenheten som kommer att passa dig och din familj perfekt. Om du har segelbåt eller planerar att köpa segelbåt är det klokt att hitta en bostad nära en hamn eller där din båt förvaras. Då går det mycket snabbare att komma ut på en segeltur. Det är många som vill bo vid vatten, som skärgården, kusten eller kring Vänern. Det är något särskilt med vatten: det kluckande ljudet och den välvda himlen som ger oss ro och inspiration. För att verkligen inte missa bra erbjudanden är det smart att ha koll på På G på Boneo. På G är bostäderna som är på väg att komma ut på den svenska bostadsmarknaden. Genom På G får du ett försprång gentemot andra bostadsspekulanter. På bostadssajten Boneo köper du villor, radhus och lägenheter över hela landet. Gå in på Boneo och hitta din nya bostad för ett skönt hemmaliv nära segelbåten.

Bostaden och segelbåten

Både bostaden och segelbåten är investeringar. Intresset för att segla är stort i Sverige och du kan alltid sälja en segelbåt, liksom en bostad nära havet. Att både bo nära havet och ha en egen båt att använda är en underbar vardagslyx. Det är verkligen värt att leta efter bostaden med det lilla extra, som ett skärgårdshus med egen brygga. Som seglare är det skönt om du snabbt kan ta dig ner till hamnen för att hinna ta dig ut på en tur en sommarkväll efter jobbet. Ju närmare du har till din båt, desto mer tid kommer du att tillbringa på vatten. Har du riktigt tur hittar du en bostad med eget båthus. Det är lite ovanligt, men finns i vissa kustsamhällen. Även om du skulle behöva betala lite mer är det verkligen värt varenda krona.

Segla

Det är härligt att få bege sig ut på havet för en längre segeltur. Få tillbringa sommaren längs den svenska kusten. Det finns så många ställen att upptäcka i Sverige. Från Stockholms skärgård till okända pärlor i norr. Eftersom Sverige har en kust på hela 240 mil finns det alltid nya platser att besöka. Du kan tillbringa en hel sommar bara i Stockholms skärgård och uppleva mycket. Särskilt om du också seglar över till Finland. Även västkusten har oerhört mycket att erbjuda. Små mysiga samhällen längs med kusten där du enkelt kan lägga till och gå upp på bryggan. Sedan är det skönt att få komma hem till en bostad som ligger på en vacker plats i närheten av din segelbåt.